Dé tool

voor duurzame

bedrijven­terreinen

Transitieplanner

Grip op transities

Wil jij aan de slag met de verduurzaming van jouw bedrijventerrein? Dan zoek je een effectieve en efficiënte manier om de kansen en uitdagingen in kaart te brengen. Maak kennis met de Transitieplanner, de digitale tool waarmee je grip krijgt op de transities die gemaakt moeten worden!

Voor bedrijven(collectieven) en parkmanagement

Ondernemers(verenigingen) en parkmanagement kunnen met de Transitieplanner eenvoudig en snel ophalen hoe de bedrijven op hun bedrijventerrein en voor staan, waar ze mee aan de slag willen, en waar ze hulp bij kunnen gebruiken. Met handige functionaliteiten voor relatiebeheer zijn de bedrijven gemakkelijk te bereiken. En door de enquêtes periodiek af te nemen, kan de voortgang van de transities gemonitord worden.

Voor gemeenten, provincies en regio’s

Gemeenten, provincies en regionale organisaties hebben vaak weinig zicht op bedrijventerreinen. Wat speelt er? Wordt er samengewerkt? Kunnen we middelen beschikbaar stellen voor kansrijke projecten? De Transitieplanner biedt op elk moment inzicht en overzicht. En dat is niet alles: met slechts een paar muisklikken kunnen alle deelnemende bedrijventerreinen in de gemeente, provincie of regio met elkaar vergeleken worden!

Weet wat er
speelt én
wat er kan!

Met de Transitieplanner kun je een grondige inventarisatie maken van de huidige situatie, de toekomstplannen van de bedrijven en de potentie van het bedrijventerrein. Of het nu gaat om de energietransitie, klimaatadaptatie of duurzame mobiliteit, met de Transitieplanner breng je alles effectief en overzichtelijk in kaart.

Bedrijven op het bedrijventerrein geven in de Transitieplanner eenvoudig en snel aan wat hun huidige situatie is, wat hun ambities en wensen zijn als het gaat om verduurzaming, en waar ze tegenaan lopen of kansen zien. Hiervoor staan complete enquêtes voor verschillende thema’s klaar.

Met heldere grafieken en overzichtelijke kaartlagen is in één oogopslag te zien hoe het bedrijventerrein ervoor staat en waar de potentie ligt. En door de uitgebreide filtermogelijkheden wordt snel duidelijk waar kansen voor samenwerking en concrete acties liggen.

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!